Over ons

Ruud LamersCEO

ruud@ita-rights.com

Ruud heeft een lange carrière in de entertainment industrie. In 1975 werd hij managing director van VIP records en later van WEA records. In 1983 maakte hij de overstap van muziek naar film en werd hij algemeen directeur van Warner Home Video Benelux. Ruud was lange tijd voorzitter van de branche-verenigingen voor de video industrie (NVPI en BVF) in Nederland en België en binnen deze organisaties de initiator van de Kijkwijzer classificaties. Ook is hij een fervent voorvechter van het beschermen van de belangen van filmmakers en het inzetten van technieken om onbetaald downloaden van film tegen te houden. Ruud is een visionair als het gaat om marktontwikkelingen en baant samen met BosBros het pad voor nieuwe vormen van filmdistributie.

Noesja LamersAdministratie en office management

noesja@ita-rights.com

Noesja Lamers beheert de rechtenportefeuille van In The Air en is verantwoorderlijk voor administratie, facturatie en operationele zaken.

Jos BonouvrieCommercieel Directeur

jos@ita-rights.com

Als home entertainment specialist in hart en nieren is Jos Bonouvrie betrokken bij IN THE AIR als commercieel directeur en verantwoordelijk voor alle commerciële activiteiten. Hij werkte voorheen in vergelijkbare commerciële functies bij Warner Home Video en het Veronica Magazine. Bij IN THE AIR is hij verantwoordelijk voor de exploitatie van de filmrechten in de meest uiteenlopende distributievormen en ontwikkelt innovatieve concepten met win-win kansen voor alle betrokken partijen.

Fabienne van DillenMarketing Directeur

fabienne@ita-rights.com

Positieve communicatie en marketing gericht op jonge doelgroepen is al 20 jaar de specialisatie en passie van Fabienne van Dillen. Ze was oprichter van een internationaal reclamebureau gericht op de doelgroepen jeugd en ouders. Bij IN THE AIR kan ze haar missie om jonge mensen te inspireren en weerbaarder te maken voortzetten door uitsluitend 'Family Entertainment that Matters' van hoogstaande kwaliteit te creëren en te verspreiden. Fabienne zet zich in voor de communicatie en marketing naar een breed publiek van het complete gamma aan rechten van IN THE AIR.