Nieuws

Sing Song

Deze zomer ga je samen met vrienden en vriendinnen, familie en je grote liefde, swingend naar de bioscoop... Sing Song is vanaf 20 juli 2017 overal in Nederland te zien en dat wordt natuurlijk één groot feest! Met muziek van Glen Faria en Kenny B zing jij straks alle liedjes mee en kun je genieten van deze prachtige film, welke zich afspeelt in het mooie Suriname... 

 

Lees meer

Cloudboy

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont zolang hij zich kan herinneren bij zijn vader. Zijn Zweedse moeder Katarina kent hij nauwelijks. Vader en zoon zijn al jaren op elkaar aangewezen en hebben een hechte band.

Deze zomervakantie moet de verlegen Niilas – zeer tegen zijn zin – afreizen naar Lapland waar zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren, wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Maar wat moet hij daar?

 

Lees meer

Voetbalmeisjes te koop op DVD

Vanaf 1 maart 2017 overal te koop op DVD!


Voetbalmeisjes is een zinderende jeugdserie over het multiculturele meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn, ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de door jongens gedomineerde voetbalclub. 

Lees meer

Pim & Pom de serie op DVD

Voor de allerkleinsten is de TV serie van Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp, nu overal verkrijgbaar als DVD box.

Lees meer

Meester Kikker

Meester Kikker is overal verkrijgbaar op DVD en digitaal op de kanalen van o.a. Videoland, Ziggo, Pathé Thuis en Itunes.

 

 

Lees meer