Nieuws

BINTI Beste Kinderfilm

Binti wint Cinekid 2019 Award voor Beste Kinderfilm.

Kapsalon Romy wint Cinekid 2019 Award voor Beste Familiefilm.

Lees meer

AILO HET DAPPERE RENDIER

AILO gaat op 6 november in premiere. 

De film Aïlo gaat over het leven van een klein rendier dat kwetsbaar en zwak wordt geboren en heel veel uitdagingen
moet doorstaan in zijn eerste jaar. Dit spannende, maar ook hartverwarmendeverhaal speelt zich af in het grandioze
landschap van Lapland.

 

Alle kinderen die in het theater komen, krijgen een speel- en doeboekje van Aïlo. 

Lees meer

BINTI

Binti gaat op 16 oktober in première bij de opening van Cinekid 2019.

De 12-jarige Binti droomt ervan om een bekende vlogger te worden, net zoals haar idool Tatyana. Maar op een dag moet ze met haar papa Jovial vluchten voor de politie, die hen het land wil uitzetten. Schuilend in een boomhut ontmoet ze Elias en de twee worden vrienden. Terwijl Binti Elias al vloggend helpt met zijn Red de Okapi Club, rijpt er bij haar een perfect plan: haar papa moet trouwen met de mama van Elias, zodat ze in het land kunnen blijven.

Bekijk het fragment op het Jeugdjournaal (klik op de foto hieronder) 

 

Lees meer

Sing Song in de prijzen gevallen in Chicago

Van 1 tot en met 9 november werd het Chicago International Children's Film Festival gehouden en Sing Song werd niet alleen vertoond op dit mooie festival maar viel ook nog in de prijzen.

 

Lees meer

Audiodescriptie voor animatiefilm GORDON & PADDY EN DE ZAAK VAN DE GESTOLEN NOOTJES vanaf 8 november beschikbaar.

De animatiefilm Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes is vanaf 8 november beschikbaar met audiodescriptie. Het is voor het eerst dat deze service voor blinden en slechtzienden wordt aangeboden voor een kleuter animatiefilm.

Lees meer

Gordon & Paddy en de zaak van de gestolen nootjes

Vanaf 11 oktober zijn Gordon & Paddy te bewonderen in de Nederlandse bioscopen. In dit spannende detectiveverhaal voor kleine en grote speurneuzen gaan Gordon en Paddy op zoek naar de gestolen nootjes van meneer de Eekhoorn...

 

 

Lees meer

Vanaf vandaag in de bioscoop

Op 16 augustus vliegen Louis en de Aliens de Nederlandse bioscopen binnen. In deze buitenaards grappige film voor het hele gezin sluit de twaalfjarige Louis wel een hele rare vriendschap. Er zijn namelijk 3 buiteaardse wezens in zijn achtertuin geland...

Lees meer

Het Zakmes volledig gerestaureerd

Na 25 jaar is Het Zakmes weer als nieuw. In samenwerking met Haghe film Digitaal heeft In The Air het inmiddels klassieke verhaal over de 6-jarige Mees en het Zakmes van zijn beste vriend Tim volledig gerestaureerd. Het Zakmes is nu weer klaar voor het witte doek en digitaal beschikbaar.

Lees meer

Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit

Vanaf 1 juni scheurt Fergie, de kleine grijze tractor en de dansende geit onze catalogus in. In deze muzikale komedie beleeft stadsjongen Gustav voor het eerst een zomer op het platteland. Het wordt een zomer om nooit te vergeten met nieuwe vrienden...

Lees meer

Annie M.G. Schmidt is jarig

Annie M.G. Schmidt was op 20 mei jarig en wie jarig is, trakteert. Daarom brengt In The Air, in samenwerking met diverse bioscopen en filmtheaters, de films van Annie M.G. Schmidt weer tot leven op het witte doek. In de week van 20 mei kun jij met al je vrienden en familie weer genieten van Abeltje, Minoes, Pluk van de Petteflet, Wiplala en Ja Zuster, Nee Zuster.

Lees meer

Wendy & Dixie in de bioscoop

Ben jij dol op paarden of hou je wel van een spannende film? Trommel dan al je vrienden en vriendinnen op en ga gezellig naar de nieuwe film Wendy & Dixie! Vanaf 29 maart 2018 draait deze mooie film met Wendy en het paard Dixie in de hoofdrol in bioscopen door het hele land. 

Lees meer

Sing Song

Deze zomer ga je samen met vrienden en vriendinnen, familie en je grote liefde, swingend naar de bioscoop... Sing Song is vanaf 20 juli 2017 overal in Nederland te zien en dat wordt natuurlijk één groot feest! Met muziek van Glen Faria en Kenny B zing jij straks alle liedjes mee en kun je genieten van deze prachtige film, welke zich afspeelt in het mooie Suriname... 

 

Lees meer

Cloudboy

De 12-jarige stadsjongen Niilas woont zolang hij zich kan herinneren bij zijn vader. Zijn Zweedse moeder Katarina kent hij nauwelijks. Vader en zoon zijn al jaren op elkaar aangewezen en hebben een hechte band.

Deze zomervakantie moet de verlegen Niilas – zeer tegen zijn zin – afreizen naar Lapland waar zijn moeder en haar nieuwe gezin bij de Sami, tussen de rendieren, wonen. De rendiertrek is volop aan de gang en ook Niilas moet een handje toesteken. Maar wat moet hij daar?

 

Lees meer

Voetbalmeisjes te koop op DVD

Vanaf 1 maart 2017 overal te koop op DVD!


Voetbalmeisjes is een zinderende jeugdserie over het multiculturele meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn, ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de door jongens gedomineerde voetbalclub. 

Lees meer

Pim & Pom de serie op DVD

Voor de allerkleinsten is de TV serie van Pim & Pom, getekend door Fiep Westendorp, nu overal verkrijgbaar als DVD box.

Lees meer

Meester Kikker

Meester Kikker is overal verkrijgbaar op DVD en digitaal op de kanalen van o.a. Videoland, Ziggo, Pathé Thuis en Itunes.

 

 

Lees meer