Catalogus / TV

 • Annie M.G.

  In deze zevendelige serie Annie M.G., geïnspireerd op de biografie van Annejet van der Zijl, volgen we de zeventigjarige Annie M.G. Schmidt.


  Lees meer

 • Dag Juf tot Morgen

  In Dag Juf, Tot Morgen worden gebeurtenissen beschreven van kinderen die bij elkaar in de klas zitten. In iedere aflevering staat één kind centraal dat iets meemaakt en er op zijn of haar manier mee omgaat en eventueel het probleem oplost.


  Lees meer

 • Duinkonijn

  Duinkonijn is een poppenanimatieserie voor de hele jonge kinderen. In deze serie worden de alledaagse belevenissen gevolgd van een konijntje in haar natuurlijke omgeving. Duinkonijn beleeft met zijn vriendjes de egel, de kikker en de muis.


  Lees meer

 • Ibbeltje

  Ibbeltje Verharen is een gewoon meisje. Niet te stout, niet te lief. Niet erg wild en ook niet erg kalm. Ze woont met haar moeder, haar wat angstige vader en de katten Rosencrantz en Guildenstern in een slaperig stadje....


  Lees meer

 • Kika en Bob

  Door een ‘red-een-kat-met-een-vlieger-tijdens-een-storm’ poging worden Kika, een stoer 9-jarig meisje en Bob, een niet enorm snuggere brandweerman naar de andere kant van de aardbol geblazen.Hun hoofddoel is zo snel mogelijk thuis te komen en het katje alsnog te redden. Natuurlijk lukt dit niet zo een-twee-drie …


  Lees meer

 • Kika en Bob 2

  Kika’s kat Tijgertje heeft Tilly, de wereldberoemde prijswinnende sierduif van juffrouw Haakmans, de stuipen op het lijf gejaagd, waarna Tilly in paniek is weggevlogen en spoorloos is verdwenen. Juffrouw Haakmans is woest en ‘kat-napt’ Tijgertje. 


  Lees meer

 • Kinderen van Waterland

  Kinderen van Waterland is een dramaserie over kleine gebeurtenissen in het leven van vijf kinderen uit Waterland. Alle hoofdrollen in deze prachtige serie worden gespeeld door zes- en zevenjarige kinderen, die bij elkaar in de klas zitten in een klein dorp ergens in de polder. Iedere aflevering begint als de school uitgaat en de kinderen op weg naar huis gaan. 


  Lees meer

 • Kleine Anna en Lange Oom

  Kleine Anna is... klein, nieuwsgierig en ook een beetje gek. Lange oom is... lang en ook een beetje sloom. Samen zijn ze altijd op zoek naar nieuwe avonturen: ze bouwen een boomhut, bakken een taart, gaan vissen en hebben dolle pret in de sneeuw. 


  Lees meer

 • Kleine Ijsbeer

  De Kleine IJsbeer is een animatie serie gebaseerd op de avonturen van de kleine ijsbeer Lars. Lars is een brave en onschuldige jonge beer die vaak in de problemen komt. Maar met een beetje hulp van zijn vrienden komt hij er altijd uit!


  Lees meer

 • Knofje

  Het meisje Knofje beleeft kleine avonturen in en rond het huis. Samen met haar zwangere moeder speelt ze verstoppertje met haar knuffels in de keuken. Haar vader bouwt een hut met haar op zolder, waar ze dan een nachtje gaat slapen. ....


  Lees meer

 • Ko de Boswachter

  Geassisteerd door zijn vriend en postbode Anton Gleuf presenteert Ko de Boswachter vanuit zijn gezellige boswachterswoning een biologisch-dynamische show vol wetenswaardigheden over de natuur. Het enige onbespoten natuurprogramma ter wereld waar je af en toe nog om mag lachen ook.


  Lees meer

 • Otje

  De dertiendelige serie Otje vertelt het verhaal van de achtjarige Otje en haar opvliegende vader Tos. Ze wonen op de zolder van het bijna failliete hotel De Koperwiek waar Tos als kok werkzaam is. Otje is een jongensachtig meisje dat graag buiten is. ....


  Lees meer

 • Picknick met Taart

  Picknick met Taart is een animatie serie en crossmedia adaptatie van de beroemde prentenboek 'Picknick met Taart' van Thé Tjong-Khing. Het boek is uitgegeven in meer dan 13 verschillende landen.

   

  Lees meer

 • Pim & Pom, de Complete Serie

  Kijk, daar heb je Pim & Pom! Deze twee nieuwsgierige poezen gaan elke dag op zoek naar nieuw avontuur. Ze maken van de badkamervloer een ijsbaan en rijden paard op de stofzuiger. Pim en Pom vervelen zich nooit! De animatieserie is gebaseerd op de karakters van Mies Bouhuys en de tekeningen van Fiep Westendorp.


  Lees meer

 • Voetbalmeisjes, de complete serie

  Voetbalmeisjes is een zinderende jeugdserie over het multiculturele meidenelftal FC Athena: ambitieuze meisjes, zoekend naar wie ze zijn, ten opzichte van elkaar en ten opzichte van de door jongens gedomineerde voetbalclub. Ze jagen hun dromen na, groeien uit elkaar, worden verliefd, nemen hun verlies en strijden samen voor de winst. Een serie waarin verschillende jongeren zich kunnen herkennen en die past bij de ambities van hedendaagse meisjes in de nieuw-Nederlandse samenleving. Het leven is niet altijd makkelijk, maar gelukkig sta je als lid van een elftal er nooit alleen voor.


  Lees meer

 • Waltz

  Willy Waltz (Aart Staartjes), directeur van het zieltogende familiecircus kampt met gezondheidsproblemen. Toch wil hij van geen ophouden weten. Het circus moet door. Hij houdt de wind er stevig onder. Drie volwassen zonen heeft hij: Bruno (Theo Maassen), Felix (Barry Atsma) en Enrico (Coen Wouterse). ....


  Lees meer

 • Zusjes

  Een tragikomische serie over zoekende adolescenten en over de ontspoorde stuntelende volwassenen die hun ouders zijn. Jongerendrama over het wel en wee van een gezin op het moment dat de twee dochters Mitzi en Eefje uit huis gaan.


  Lees meer